Διαύγεια RSS - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛ. ΡΟΔΟΠΗΣ

15.9.08

Επιχειρηματική Αποστολή στη Βουλγαρία

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Νομού Ροδόπης, σε συνεργασία με τα Κ.Ε.Τ. Α.Μ.-Θ., πραγματοποίησαν επιχειρηματική αποστολή στη Βουλγαρία από τις 11 μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου 2008.
Κορύφωση των επιχειρηματικών συναντήσεων, η επίσημη συνάντηση των Επιμελητηρίων Ροδόπης και Bourgas.

Το Επιμελητήριο της Ροδόπης, τιμώντας την γαλανόλευκη, εκπροσώπησε επαρκώς σε μια πρώτη φάση την Ελληνική επιχειρηματικότητα. Οι δράσεις και οι ωφέλειες από παρόμοιες προσπάθειες πρέπει να γίνονται πρώτιστα από κοντινές αποστολές για να υπάρχει και άμεση ανάπτυξη των πλάνων ανάπτυξης. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τις πρώτες αυτές επαφές, θα αποτελέσουν σίγουρα και το μέτρο σύγκρισης και δημιουργίας σε όποια ανάλογη προσπάθεια.













Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Λιούρτας παρουσιάζει την Ελληνική αποστολή και αναδεικνύει την θέση της Ελλάδας στην επιχειρηματική βάση της νοτιοδυτικής Ευρώπης.

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Bourgas κ. Vidka Valtcheva, αναλύει τα δεδομένα της περιοχής της και αναζητά συνεργασίες και επαφές με δυναμικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα.













15 επιχειρήσεις από το Νομό Ροδόπης έκαναν συναντήσεις, ήρθαν σε επαφή με την επιχειρηματική κουλτούρα των γειτόνων καθώς επίσης επισκέφθηκαν και μονάδες παραγωγής των αντίστοιχων επαγγελματιών που βρισκόταν στο χώρο του Επιμελητηρίου αναμένοντας συναντήσεις και εξειδικευμένη προσέγγιση στον τομέα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: